Punatulkut ovat mun kavereita

12.03.2019

Haluan esitellä teille kennelimme koiran Samettisilmän Leiskuva Lempi "Helmi", joka asustelee mummoni luona heidän iltatähtenään. Pyysin mummolta kuvaa Helmistä ja jonkinlaista tarinaa, miten neidillä on mennyt tai mitä neiti on tehnyt talven aikana. Ja sain häneltä tällaisen lyhyen tarinan, jonka haluan jakaa teidän kanssanne. Parempi kuva neidistä ja virallinen nimi tulevat näkyviin blogini "karvaiset kaverit" sivulle. Helmi ja Sofi ovat täyssisaruksia ja Kira on heidän rakas äitinsä. Mutta nyt mummoni kertomaan tarinaan Helmin ajanvietosta talvella;

 "Helmillä on hauskaa. On löytänyt itselleen uudet kaverit, kun
koiralaumaa ei enään ole. Olen laittanut linnuille siemeniä ja Helmi on
ystävystynyt punatulkkujen kanssa. Ovat pihassa niin kavereita, en ihan
noin hyvää kaveruutta ole aikasemmin nähnyt koiran ja lintujen
välillä. Punatulkut kiipeävät Helmin päällekin, kun Helmi nukkuu, eivätkä 
pelkää yhtään."

Meillä siis on punatulkkujen ystävä karvaisten kavereiden joukossa. Tosin mummoni asuu maalla, joten siellä näkee enemmän erilaisia lintuja kuin täällä ison kaupungin siimeksessä, jossa itse majailen. Kyllähän täälläkin näkyy joitain mutta on sitä luonnonrauhaa ja hiljaisuutta ajoittain ikävä.


Helmi tulee varmasti seikkailemaan enemmänkin blogissani, tämä oli hänestä pieni esittely tähän väliin ennen kuin itsellä on aikaa kirjoittaa rauhassa omistani seuraava. Kuitenkin sellainen on tulossa ennen maaliskuun loppua!